sâmbătă, 11 iunie 2016

Conditii Videochat

Ce este videochatul?
Una dintre cele mai grozave modalitati de a lucra in ziua de azi. Aceasta activitate presupune purtarea unor discutii pe teme variate intre un model de videochat si un client aflat in orice alt colt al lumii (cu care nu va exista niciodata contact direct), iar legatura se face pe baza unui webcam si a conexiunii la internet. Un mare avantaj este faptul ca modelele pot comunica doar cu cine doresc, fara a fi obligate de nimeni.
De unde vin banii?
Partenerii virtuali de discutii achita o anumita suma de bani pentru fiecare minut petrecut pe webcamul modelului, iar toate aceste discutii sunt private. Modelele se pot adapta in functie de fiecare utilizator in parte si incerca sa il cucereasca, totul pentru ca acesta sa plateasca cat mai mult pentru fiecare minut petrecut „impreuna”. Site-urile de pe care se lucreaza permit verificarea sumelor primite in orice moment si blocarea anumitor utilizatori.
Salariile
Politica de plata a salariilor variaza de la un studio la altul, unele oferind modelelor in fiecare zi ceea ce au obtinut, altele platind saptamanal sau lunar. De asemenea, exista posibilitatea de a avea un salariu fix sau un procent din veniturile generate, de obicei de 50%, ambele variante fiind avantajoase, insa ramane ca modelele sa fie cele care decid modalitatea mai buna.
Care sunt conditiile?
In primul rand este nevoie ca varsta sa fie de minim 18 ani, fetele sa fie sociabile, sa adopte o mentalitate pozitiva, sa cunoasca o limba staina cat mai bine pentru a putea comunica mai usor, dar si sa fie serioase, deoarece acesta este un loc de munca la fel ca oricare altul. Aspectul fizic placut reprezinta un avantaj, insa nu este un criteriu eliminator, intrucat fiecare persoana are propriul farmec cu care ii poate cuceri pe cei din jur.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu