sâmbătă, 16 aprilie 2016

Modele din toata tara aleg sa se implice in domeniul videochatului

Modele din toata tara aleg sa se implice in domeniul videochatului datorita numarului mare de avantaje promise. Insa aceasta industrie nu este dedicata decat celor mai serioase, ambitioase modele care sunt dispuse sa munceasca cu adevarat si sa se dezvolte, dobandind capacitati de comunicare extraordinare cu persoane straine din toate colturile lumii.

Avantajul este ca se poate lucra independent de acasa, cat si la un studio de videochat, pe baza unui contract individual de munca. Aceasta activitate presupune ca modelele sa fie dispuse sa ofere spectacole erotice, dansuri, showuri, in baza bonusurilor oferite de admiratori. Se poate bloca accesul utilizatorilor atat din tara noastra, cat si din oricare alta doreste modelul, pentru a evita riscul de fi urmarita de o persoana cunoscuta.

Daca lucrezi de acasa, iti stabilesti propriul program, insa este de preferat sa tii cont de diferentele de fus orar si sa lucrezi seara sau noaptea, atunci cand membrii altor tari sunt disponibili. In cazul in care se lucreaza pentru un studio de videochat, de obicei, modelele isi pot alege tura pe care o prefera, de 4 sau 8 ore, noaptea, dimineata sau dupa amiaza.

In ambele cazuri, plata se poate primi zilnic, saptamanal sau lunar, in functie de dorinta, insa lista avantajelor nu se opreste aici. Pe langa flexibilitate si salarii mari, modelele pot primi bonusuri consistente atat din partea studiourilor cu care colaboreaza, insa si de la site-urile pe care isi efectueaza activitatea, unde sunt premiate cele mai de succes modele.  In plus, agentiile serioase iti vor pune la dispozitie sesiuni foto profesioniste, de make up si iti vor acorda vouchere de reducere la cinema, sala de fitness, piscina sau diferite magazine din mall.

In cazul in care se doreste renuntarea la acest domeniu, oricand se poate anula contractul, fara nicio obligatie, astfel ca modelele nu sunt retinute niciodata de nimic.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu