marți, 4 august 2015

Cele mai bune consultatii petru cardiologie

Mari pot sa mai fie problemele cu inima - din nou am ajuns din pacate cu unchiu la consultatii de cardiologie- inca o data si deja de prea multe ori am facut acelasi drum pentru niste nenorocite de constatari - mi-as fi dorit sa fi existat o posibilitate ca medicul sa vina acasa s chiar as fi platit foarte mult pentru asta.

Din nefericcire insa... sistemul medical din tara noastra este asa cum este, adica vai de mama lui si pana sa ajungem la standarddele din occident o sa mai dureze ani buni, adica se va mai scurge cel ptin o generatie pana cand diferentele sa se micsoreze cu adevarat.

Interesant este ca totusi am gasit o firma numita DoctorAcasa - oamenii astia au o gramadademedici specialisti pe care ii pot pune la dispozitia voastra oricand, astfel incat sa faca consultatii medicale periodice la domicilui, totul bazat pe un abonament (calculat in functie dde specializare si de numarul interventiilor)

Unchiul meu a fost si el foarte fericit cu ocazia asta - la urma urmei nu ii convenea nici lui sa astepte atat pe la cozi cand de fapt medicul poate sa fvina la tine acasa si sa aiba grija de tot ce trbeuie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu